DIERENKLINIEK KRUIZINGA

We zijn verhuisd. Kom even binnen kijken!

We zijn verhuisd!

Per 14-09-2020 is ons nieuwe adres Klaphekweg 40C in Ede!

Op het nieuwe adres kunnen we u en uw huisdier nog beter voorzien van de medische zorg. Met gescheiden wacht en spreekkamers voor hond en kat, 2 operaties ruimtes, grotere opname en speciale röntgenruimte zijn alle facetten aanwezig om de beste zorg te bieden! We blijven in de buurt want we zijn slechts 500 meter gehuisvest tov het oude adres.

Onze inrichting

Naast alle facetten die nodig zijn om u en uw huisdier de beste zorg te verlenen richten we de praktijk zodanig is dat het voor iedereen prettig moet voelen. Geen kille praktijk maar een huislijke sfeer waar de koffie altijd klaar staat voor u. 

De wachtkamer

Het is voor veel huisdieren al spannend genoeg om een bezoekje te brengen aan de dierenarts. In de wachtkamer houden we al rekening mee door honden en de katten te scheiden van elkaar. Als u binnen komt mogen de honden links plaatsnemen en de katten rechts. Uw kattenmand kunt u, mocht u dat willen, plaatsen in de  kattenflat!

Spreekkamers voor honden en katten!

Hond
kat
abc

Operatie Kamer

We beschikken over 2 operatie kamers. We maken onderscheidt in een “schone” OK waar alle steriele operaties uitgevoerd worden en een “vuile” OK waar we gebitsbehandelingen uitvoeren.  Zo kunnen we zo hygiënisch mogelijk werken en dat komt de gezondheid van onze patiënten zeker ten goede.

We beschikken over een uitgebreid laboratorium waarin we naast urine en ontlasting onderzoeken, ook uitgebreid bloedonderzoek kunnen verrichten. Binnen een halfuur hebben we al uitslagen beschikbaar. Dit is natuurlijk een groot voordeel, want hoe sneller een uitslag, hoe sneller we onze patiënten de meest optimale zorg kunnen geven. Denkt u bijvoorbeeld aan een patiënt met bloedarmoede of een patiënt met verhoogde nier waardes: snel weten wat er speelt en kunnen behandelen kan levensreddend zijn.

Opname

De opname voor honden en katten zijn bewust gescheiden om elkaar uit het gezichtsveld te houden. De hokken zijn er voor groot en klein en er is ook een zuurstof cabine aanwezig. Voor de hele kleintjes onder ons zijn we ook voorzien van een heuse couveuse! Alle dieren in opname verliezen we ze nooit uit het oog omdat er camera toezicht is.  

Scroll naar boven