DIERENKLINIEK KRUIZINGA

Dierenverzekering

dierenverzekering

Een dierenverzekering is een ziektenkostenverzekering voor uw huisdier. U betaalt een vast bedrag per maand en zo bent u verzekerd voor de meeste dierenartskosten. Net als bij onze ziektenkostenverzekering zijn er verschillende verzekeringspakketten mogelijk en kunt u uw dierenverzekering zo uitgebreid mogelijk maken. Hoe uitgebreider het pakket waar u voor verzekerd bent, hoe hoger de maandelijkse kosten. Met een verzekering bent u verzekerd van goede zorg zonder dat u zich druk hoeft te maken over de kosten die gemaakt zullen gaan worden. Zo hoeven de kosten geen reden te zijn om niet voor een behandeling te (kunnen) kiezen. Wij vinden een dierenverzekering erg verstandig, omdat je nooit kan inschatten of een dier ziek wordt of een ongeval krijgt en de kosten soms snel kunnen oplopen. Met een verzekering weet u zeker dat u uw huisdier alle zorg en aandacht kan geven die het verdient.

De maandelijkse kosten voor een verzekering zijn van meerdere factoren afhankelijk

  • Leeftijd van het dier waar u de verzekering voor afsluit (hoe jonger het dier bij afsluiten van de verzekering hoe lager de kosten).
  • Ras (sommige rassen hebben rasgebonden gebreken die niet altijd verzekerd kunnen worden of wel verzekerd kunnen worden tegen een hogere premie).
  • Welke verzekeringmaatschappij u kiest.
  • De uitgebreidheid van het verzekeringspakket.
  • Eigen risico (hoogte hiervan kunt u vaak zelf kiezen, hoe hoger het eigen risico hoe lager de premie)

U kunt op een vergelijkingssite niet alleen de premie berekenen, maar ook bekijken welke verzekering het beste bij uw wensen past.

Klikt u hier om op de vergelijkingssite voor dierenverzekeringen te komen.

Scroll naar boven