DIERENKLINIEK KRUIZINGA

Consultatiebureau consult

consultatiebureau consult

Als baasje van een nieuwe pup of kitten kunt u veel vragen hebben over de verzorging en gezondheid van uw nieuwe gezinslid. Denkt u bijvoorbeeld eens aan: voeding, gedrag, gezondheid, vaccinaties, ontvlooien en ontwormen.

 De start van uw pup of kitten is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor de gezondheid, maar ook voor de ontwikkeling van het gedrag.

Over het algemeen heeft u uw pup of kitten al enkele weken in huis voordat u uw eerste bezoek brengt aan de praktijk voor zijn/haar vaccinaties. Juist in deze periode volgen er vaak veel vragen over de verzorging, gezondheid en het gedrag van uw huisdier.

hond-vasthouden

Om deze start zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en om al uw vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden hebben wij het puppy en kitten consultatiebureau consult in het leven geroepen. Dit is een eenmalig consult, net na de aanschaf van uw pup of kitten, en is geheel kosteloos. Dit consult is bedoelt als gezondheidscontrole en om al uw vragen te kunnen beantwoorden.

Daarnaast bieden wij u op 6 maanden leeftijd ook een gratis gebitscontrole aan, om te kijken of de melktandjes goed gewisseld zijn.

U kunt online of telefonisch een afspraak bij ons maken!

Scroll naar boven